Wat fijn dat jij mee doet!

Haal meer uit je verwarming!

Een efficiënte werking van de radiator of cv-ketel betaalt zich terug in minder hoge stookkosten en draagt daarnaast ook bij aan een beter milieu. Wanneer je graag meer rendement uit jouw verwarming wilt halen kun je dat op verschillende manieren doen. Hieronder staan een aantal handige tips. 

Zet je CV-Ketel op 60! 

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2 en geld. Allemaal zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Mocht het zelf niet lukken dan helpen onze energiecoaches jou graag verder!

Laat je gegevens achter en wij sturen je een link naar handige instructie filmpjes voor bijna iedere type CV-Ketel. De filmpjes zijn verzameld door Urgenda en OM

Ook door het toepassen van radiator ventilatoren kan het rendement van je verwarming verhogen, en denk ook eraan om druk in de verwarmingsketel regelmatig te controleren. Wanneer deze te hoog is kan je de cv-ketel beschadigd raken. Daarnaast is het slim om de radiatoren – zeker na lange tijd van inactiviteit te ontluchten. Dit zorgt voor een betere werking. Ook helpt het als je het stof weghaalt wat in en rondom de verwarming ligt. Hoe minder stof er ligt, hoe meer ruimte er is om de warmte te verspreiden. Daarnaast kun je ook ervoor zorgen dat de cv-ketel alleen aanspringt als er iemand thuis is. Met deze handige tips kun je meer rendement uit je cv-ketel halen!

Wil jij meer doen, kom naar een van onze webinars over onderwerpen die jou aangaan en meld ja aan voor een vrijblijvend energiegesprek met een 015 Duurzaam energiecoach.   

Met vriendelijke groet, 

Arthur en Claudia

Arthur en Claudia

 • Samen aan de slag met isolatie
  Mar 03, 8:30 PM – 8:35 PM
  Online
  Het isoleren van je woning is altijd een goed idee. Je verbruikt minder energie, bespaart op je energierekening en creëert een comfortabel warm huis. Maar waar begin je? In deze webinar laten we je van A-tot-Z zien hoe je jouw huis isoleert.
 • Oud wordt nieuw, slim verbouwen doe je zo!
  Mar 10, 8:30 PM – 9:30 PM
  Online
  Ben je van plan je huis te verbouwen? Verbouwen is dé kans om je huis te verduurzamen. Een verbouwing van de zolder, badkamer of keuken, een nieuwe aanbouw, vloer of kozijnen nú goed aanpakken, is straks besparen.
 • Vergroen de stad
  Mar 16, 8:30 PM – 9:30 PM
  Online
  Hoe duurzaam is jouw tuin eigenlijk? Of je nu wel of niet gezegend bent met groene vingers, er zijn genoeg manieren om je tuin duurzamer in te richten.
 • Je huis verduurzamen? Doe het samen met energiecoach!
  Mar 24, 8:30 PM – 9:30 PM
  Online
  Breekt jou het zweet uit als je denkt aan het energiezuiniger maken van je woning? Geen idee waar te beginnen? Schakel de hulp in van een energiecoach! Een online gesprek met een goed geïnformeerde Delftenaar die graag met je meedenkt. Wil je weten hoe dat werkt? Kom naar deze webinar!
 • Zet'm op 60, 50, 40 ? Aan de slag met je CV-Ketel
  Feb 23, 8:30 PM – 9:30 PM
  Online
  Haal meer uit je verwarming! Binnen één minuut besparen op je gasrekening door je cv-ketel op 60 graden te zetten. De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80 graden, maar werken efficiënter onder 60 graden en je huis wordt even warm. En het kan nog meer!

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

 • Facebook
 • Instagram