In een handomdraai geld besparen: Zet 'm op 60!

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2 en geld. Allemaal zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Mocht het zelf niet lukken dan helpen onze energiecoaches jou graag verder!

Laat je gegevens achter en wij sturen je een link naar handige instructie filmpjes voor bijna iedere type CV-Ketel. De filmpjes zijn verzameld door Urgenda en OM

Maak kans op een van deze prijzen!

Kijk mee!

Melanie & Jevon

zetten 'm op 60!

" Heel fijn dat we de gebruiksaanwijzing voor onze eigen ketel konden aanklikken. Hierdoor was het binnen 1 minuut al klaar!" 

Jevon, 31 jaar

Meld je aan, stuur ons een ketelselfie en doe mee!

Door de foto op te sturen, doe je mee met de loting voor de kleine prijzen én de hoofdprijs. Voor de loting delen wij jou informatie met Urgenda. Begin april maakt Urgenda de winnaar van de hoofdprijs bekend. De winnaar krijgt van ons bericht via e-mail.  

* We vergoeden tot maximaal de gemiddelde energierekening voor een gemiddeld huishouden in Nederland.

Vragen over Zet 'm op 60

Neem contact met ons op! 

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram