Over 015 Duurzaam:

Klimaatverandering is groot, abstract en ver weg. 015Duurzaam richt zich daarom op dingen die iedereen in zijn directe omgeving zelf kan doen om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. Kleine maatregelen die goed zijn voor jouw portemonnee en voor de wereld van morgen. Iedere Delftenaar kan zelf een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen en zo de stad mooier, beter en leefbaarder maken.

Maak kennis met het team:

Waar te beginnen?

015 Duurzaam wil Delftenaren van informatie voorzien, onafhankelijk advies bieden en een platform zijn voor het uitwisselen van kennis - en dat doen we met hart en ziel! Wij geloven in de impact die duurzaamheid kan hebben en richten ons in de eerste plaats op energiebesparing en klimaatadaptatie, een inruilactie voor zuinige LED's, radiatorfolie en regentonnen.

Samen bouwen wij aan de stad van morgen. 

Claudia & Arthur 

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram