Wed, Mar 24 | Online

Je huis verduurzamen? Doe het samen met energiecoach!

Breekt jou het zweet uit als je denkt aan het energiezuiniger maken van je woning? Geen idee waar te beginnen? Schakel de hulp in van een energiecoach! Een online gesprek met een goed geïnformeerde Delftenaar die graag met je meedenkt. Wil je weten hoe dat werkt? Kom naar deze webinar!

Tijd en locatie

Mar 24, 8:30 PM – 9:30 PM
Online

Over het evenement

Wat zijn jouw woonwensen?

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Waar moet je beginnen? Schakel een energiecoach in om je stappen inzichtelijk te maken.

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij of zij legt uit welke stappen geld opleveren, wat je comfort verhoogt en hoe je je energieverbruik vermindert. Heb je plannen voor onderhoud, renovatie of verhuizen? Ook die nemen de coaches mee in het stappenplan.

Een energiecoach is een goed geïnformeerde Delftse burger die een energiecoach-training van Hoom heeft gevolgd. De energiecoach voert gratis en vrijblijvend een gesprek met de bewoner(s) over de mogelijkheden voor energiebesparing. Alle inwoners van de gemeente Delft kunnen een adviesgesprek aanvragen met een energiecoach.

Wij jij eerst graag kennis maken met onze aanpak, energiecoaches en het hoomdossier? Meld je aan voor deze bijeenkomst!

Vanwege covid-19 zijn alle energie coachgesprekken online. Maak dus gerust een afspraak. De energiecoach helpt je graag verder. Het levert je een persoonlijk stappenplan op voor je huis in een overzicht! 

Deel dit evenement

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram