Wed, Mar 03 | Online

Samen aan de slag met isolatie

Het isoleren van je woning is altijd een goed idee. Je verbruikt minder energie, bespaart op je energierekening en creëert een comfortabel warm huis. Maar waar begin je? In deze webinar laten we je van A-tot-Z zien hoe je jouw huis isoleert.

Tijd en locatie

Mar 03, 8:30 PM – 8:35 PM
Online

Over het evenement

Wil je jouw huis isoleren, maar weet je niet waar te beginnen? 

Wil jij samen met je buren te weten komen wat wel en wat niet werkt?

Het isoleren van je woning is altijd een goed idee. Je verbruikt minder energie, bespaart daarmee op je energierekening en creëert een comfortabel warm huis. Er zijn tal van isolatiemogelijkheden, maar het is soms best lastig om te weten waar je moet beginnen en om de juiste keuzes te maken.

Welke maatregel past het best bij mijn situatie en mijn budget?

Op zoek naar antwoorden, gaan wij op 06 januari in gesprek met een lokaal isolatiebedrijf.

Samen zetten wij alle isolatiemaatregelen overzichtelijk voor je op een rijtje en brengen de kosten en subsidiemogelijkheden in zicht. 

Wil jij met ons samen ontdekken hoe wij warm door de winter komen? Meld je aan voor deze webinar!

Wij jij meer, maak een afspraak voor een verdiepend gesprek met een Delftse energiecoach die bij jou in de buurt woont! De energiecoach is opgeleid om samen te kijken wat de logische stappen zijn om jouw huis te verduurzamen. De energiecoaches geven online advies 1 op 1 of samen met jouw buurtgenoten. Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek!

Deel dit evenement

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram