top of page

wo 03 mrt

|

Online

Samen aan de slag met isolatie

Het isoleren van je woning is altijd een goed idee. Je verbruikt minder energie, bespaart op je energierekening en creëert een comfortabel warm huis. Maar waar begin je? In deze webinar laten we je van A-tot-Z zien hoe je jouw huis isoleert.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Samen aan de slag met isolatie
Samen aan de slag met isolatie

Tijd en locatie

03 mrt 2021, 20:30 – 21:30

Online

Over het evenement

Wil je jouw huis isoleren, maar weet je niet waar te beginnen? 

Wil jij samen met je buren te weten komen wat wel en wat niet werkt?

Het isoleren van je woning is altijd een goed idee. Je verbruikt minder energie, bespaart daarmee op je energierekening en creëert een comfortabel warm huis. Er zijn tal van isolatiemogelijkheden, maar het is soms best lastig om te weten waar je moet beginnen en om de juiste keuzes te maken.

Welke maatregel past het best bij mijn situatie en mijn budget?

Op zoek naar antwoorden, gaan wij in gesprek met een lokaal isolatiebedrijf.

Samen zetten wij alle isolatiemaatregelen overzichtelijk voor je op een rijtje en brengen de kosten en subsidiemogelijkheden in zicht. 

Wij jij meer, maak een afspraak voor een verdiepend gesprek met een Delftse energiecoach die bij jou in de buurt woont! De energiecoach is opgeleid om samen te kijken wat de logische stappen zijn om jouw huis te verduurzamen. De energiecoaches geven online advies 1 op 1 of samen met jouw buurtgenoten. Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek!

Deel dit evenement

bottom of page