top of page
Zoeken

Vier met ons de Dag van de Duurzaamheid

De Kinderboekenweek komt eraan! En 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid, waar wij deze keer super leuke giga - groene workshops en een interactieve lezing over klimaatverandering in Delft met wethouder Maaike Zwart organiseren!


Doe je mee?


Ga je naar een Delftse basisschool en ben je tussen de 8 en 13 jaar oud?

Kom op 10 oktober naar OPEN aan de Vesteplein 100, vanaf 12 uur ben je van harte welkom voor een leuke giga groene middag!


Extra voor jouw organiseren wij tussen 12:30 en 15:00 uur groene inloop workshops, en als kersen op de taart gaat Wethouder Maaike Zwart een interactieve lezing over klimaatverandering in Delft houden. Meld je wel even aan - zodat we met je komst rekening kunnen houden!Vier met ons de Dag van de Duurzaamheid bij OPEN doe mee met de inloop workshops rond energie besparen, groene energie en klimaatadaptatie en natuurlijk de interactieve lezing van Wethouder Maaike Zwart.


De Workshops in het kort:

  • Waar zit je energie?

Doe mee met de speurtocht door OPEN, ga op zoek naar energieslurpers en samen energie bespaartips! Kan je ze allemaal vinden?

  • Offshore wind energie 4 kids

Hoe werken wind turbines en wat doen ze daar buiten op de Noordzee?

Hoe komt dat ze kunnen drijven, of staan ze in grond?

Ervaar het zelfs en bouw samen met je groep je eigen turbine.

  • IsoLeren

Ga aan de slag met onze leskist IsoLeren, ga op zoek naar warmtelekken en ervaar wat je zelfs allemaal kan doen om de warmte binnen te houden

  • Regentafel

Laat het regenen en ervaar dat iedereen een rol heeft in het klimaatbestendig maken van de stad!

  • SDG Quiz

Ken je de 17 Global Development Goals en weet je wat ze betekenen? Draai het rad en test je kennis!

  • Interactieve lezing

De interactieve lezing over klimaatverandering in Delft (onderlegt met stukken uit Palmen op de Noordpool) van wethouder Maaike Zwart begint rond 13:30.


Commentaires


bottom of page