top of page
Zoeken

Global Goals markt Vesteplein en Poptahof

In het kader van de Global Goals week vind op zaterdag 24 september en op zondag 25 september een Global Goals markt plaats, met informatie, muziek en diverse activiteiten. Natuurlijk kan je hier ook bij onze coaches te recht voor tips en trucs rond energiebesparing en een duurzaam thuis!


Je vind ons op zaterdag 24 September op het Vesteplein tussen 10-16 uur

en zondag 25 September in het Poptapark, hier zijn we vanaf 12 to en met 17 uur aanwezig.

Alle SDGs zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden, met de succes van de een komt ook de kans van slagen voor de andere doelen in zicht. Met de 015Duurzaam werken wij aan meerdere SDGs in maar onze focus liegt natuurlijk op de een veerkrachtige duurzame ontwikkeling van Delft, waar iedereen in staat is om zijn energierekening zonder moeite te betalen- SDG 11.
SDG 11 - duurzame steden

Alle SDGs zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden, met de succes van de een komt ook de kans van slagen voor de andere doelen in zicht. Met 015 Duurzaam werken wij aan meerdere SDGs. Onze focus liegt natuurlijk op de een veerkrachtige duurzame ontwikkeling van Delft, waar iedereen in staat is om zijn energierekening zonder moeite te betalen - SDG 11.


Met onze energiecoaches, willen wij alle Delftenaren helpen om energie te besparen, de woning te isoleren en over te gaan op duurzame energie bronnen. Wij laten niemand in de kou staan - daarom bieden wij voor mensen waar extra hulp goed uit komt met de energiecoaches+ (of energiefixers) de mogelijkheid dat wij kleine maatregelen, denk aan waterspardouchekoppen of tochtstrips ter beschikking stellen en ondersteuning bieden bij het aanbrengen van deze maatregelen. (SDG1 en SDG 3)


Om de persoonlijke situatie beter inzichtelijk te maken, inzichtelijk te maken waar bij jou in de woning te energie zit - hebben wij samen met de DOK een deelwinkel opgezet, waar iedere Delftenaar gratis meetapparatuur kan lenen - om energiesluipers te identificeren, de vocht en tocht problematiek inzichtelijk te maken of op zoek te gaan warmtelekken! En het leukst nadat je klaar bent met meten - breng je de apparatuur terug naar DOK, zodat iemand anders van deze meters gebruik kan maken! (SDG10, SDG 12 en SDG 17)


Meer informatie over de BeterMeter Deelwinkel vindt je hier!
Wil je graag meer weten, over de SDG's of hoe 015 Duurzaam zich inzet om samen aan deze doelen te werken? Kom naar de Global Goals markt of neem contact met ons op!


015 Duurzaam is het energiebesparing project van Deelstroom, een initiatief van, voor en door Delftenaren die zich willen inzetten voor een duurzame stad. Wij ontwikkelen projecten om lokaal duurzame energie op te wekken (SDG 7) en helpen bewoners en bedrijven duurzame keuzes te maken.


Meer informatie over Deelstroom vind je op onze website: www.DeelstroomDelft.nl . Wil je graag meer weten, lid worden, ons ondersteunen? Neem met ons contact op via info@deelstroomdelft.nlEn meer informatie over de Global Goals markt vind je hier: https://delft4globalgoals.nl/activiteit/duurzaamheidsmarkt-op-vesteplein/


Comments


bottom of page