top of page
Zoeken

Besparen op je energierekening?

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. De Nederlandse energiecoöperaties komen daarom in actie om hun kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen te delen. Want door slim om te gaan met energie zorgen we ervoor dat niemand te veel betaalt.Soms weet je niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

We stellen het wel op prijs als je de beste tips door te geeft aan minimaal twee bekenden, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Kom voor de makkelijkste tips op 19 november naar de Burgwal - je vindt ons rond de middag op de hoogte van Groen Vingers. Naast kortingsbonnen ontvang je uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben en niks of heel weinig kosten!


Wil je meer? Maak nu een afspraak met een van onze energiecoaches voor een keukentafelgesprek in ruil voor een kopje koffie! De energiecoaches zijn goed opgeleide vrijwilligers uit je eigen buurt en helpen je graag verder.

Laat ons weten of je er zaterdag bij bent en like/deel dit bericht om nog meer mensen te helpen besparen! #samendewinterdoor #energiecoöperaties #015Duurzaam


WAT IS EEN ENERGIECOÖPERATIE?

Nederland telt inmiddels ongeveer 700 lokale energiecoöperaties. Dat zijn lokale organisaties van bewoners, vaak vrijwilligers, met veel kennis op het gebied van energie, die lokaal duurzame energie opwekken, huishoudens helpen bij energiebesparing, woningverduurzaming of op een andere manier bezig zijn met het versnellen van de energietransitie.

Dit doen we zonder winstoogmerk, omdat wij een maatschappelijke doelstelling hebben. Deelstroom Delft is de Delftse energiecoöperatie van voor een door bewoners 015 Duurzaam is een project van Deelstroom.

Comentarios


bottom of page