top of page
Zoeken

015 Leestips

Op zoek naar de leukste, beste en interessantste boeken over klimaatverandering hebben wij onze energiecoaches om advies gevraagd - hun leestips vindt je hier!


Dit is een goede gids - foto -->  visualstrands.com
Let's focus on the pay gap not the thigh gap

Er zijn veel boeken die gaan over duurzaamheid: groene leefstijl, duurzaam wonen, vega(n) eten, etc. Een van onze favorieten is ‘Dit is een goede gids’. Dit boek geeft tips over aanpassingen in je dagelijks leven, koopgedrag, reizen en hotspots. En een lijst met duurzame kledingmerken, tweedehands winkels en cosmeticaproducten.

Allemaal spullen die wij toch regelmatig kopen...


Dit is een goede gids

van Marieke Eyskoot


Dit boek laat zien dat mooi en verantwoord prima samen gaan. En vooral dat het gaat om goed, niet om perfect: om slimme keuzes, doen wat je kan en wat bij je past. Een moderne handboek dat groen en eerlijk leven leuk en bereikbaar maakt. De juiste adressen, mooie merken, fijne plekken, verrassende weetjes en handige oplossingen – precies wat je nodig hebt. Want iets goeds doen én het goed hebben tegelijk: kan het veel beter?


Wist je dat, wij tijdens de boekenweek onze favoriete boeken verloten? Wil je kans maken op een boek over klimaatverandering? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Comentarios


bottom of page