top of page
Zoeken

Boekenweek - Leestip #3

Wat is duurzaamheid en waarom is het belangrijk dat we zuinig zijn op de wereld waarin we leven? Op zoek naar de leukste, beste en interessantste boeken over klimaatverandering hebben wij onze energiecoaches om advies gevraagd - hun leestips vindt je hier!


De verborgen Impact

alles voor een eco-positief leven


Babette Porcelijn laat zien dat wij als consument veel meer impact hebben dan we denken.

Niet alleen met de ‘klassiekers’ auto, verwarming en elektra, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van alle dingen die we kopen. De meeste impact heeft al plaatsgevonden nog voordat we een product in de winkel kopen! En vaak kijken we alleen maar naar één soort impact, zoals CO2 of plastic. Stel dat je alleen op verpakkingen let, dan zou je in theorie dus gewoon vlees kunnen blijven eten en blijven vliegen. 'De verborgen impact' neemt alle soorten impact mee, en pakt dus de blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid aan. Zo zetten je duurzame keuzes ook echt zoden aan de dijk.


Ontdek jouw verborgen impact op de planet op mijnverborgenimpact.nl!

Met deze online tool kun je jouw impact meten en plannen maken om te verduurzamen! Meer informatie over je verborgen impact vindt je hier!


En wist je dat, wij tijdens de boekenweek onze favoriete boeken verloten? Wil je kans maken op een boek over klimaatverandering? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!コメント


bottom of page