top of page

Flink Flink besparen op je energieverbruik!

Delftse minima kunnen gratis de hulp inroepen van een persoonlijke energiecoach. Die helpt met het blijvend verlagen van het energieverbruik. Uit ervaring blijkt dat huishoudens zo gemiddeld een paar honderd euro per jaar kunnen besparen op stroom en gas. Een goed idee, nu de gasprijs zo stijgt.
Met de energiecoaches+ helpen we Delftenaren met een laag inkomen om te besparen op hun energieverbruik. We vinden het belangrijk dat er sprake is van een inclusieve energietransitie. Iedereen die wil, moet energie kunnen besparen en zo bijdragen aan de CO2 reductie. We zien dat mensen met een laag inkomen dit nu niet kunnen. We helpen ze daarom met het naar beneden brengen van hun energieverbruik door ze te ondersteunen met een energiecoach. Gratis energiecoach+ Wie zich aanmeldt, krijgt de energiecoach op bezoek. Die geeft persoonlijk advies en past samen met de bewoner energiebesparende maatregelen toe. Zo krijgt de bewoner meer grip op zijn energierekening. De coach neemt producten mee zoals tochtstrips, radiatorfolie, ledlampen en meer. Zo kan je een paar honderd euro per jaar besparen. Dit project is allereerst bedoeld om bewoners, die het zwaar hebben door hun energierekening, te helpen om hier grip op te krijgen. Voor wie? Heb je een hoge energierekening en ben of kom je hierdoor in de problemen? Dan kun je je aanmelden voor dit project. Meld je snel aan!

Flink Flink besparen op je energieverbruik!

energiecoaches+ Heb je een hoge energierekening en ben of kom je hierdoor in de problemen? Dan kun je je aanmelden voor dit project.

bottom of page