top of page
Zoeken

Win een jaarlang gratis energie!

De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2 en geld. Allemaal zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. De afgelopen maanden hebben al ruim 50.000 huishoudens hun cv-ketels teruggezet naar 60 graden. Deelstroom Delft heeft de campagne Zet m op 60 voor onze regio opgepakt en is in de prijzen gevallen!


Deelstroom Delft wint landelijke prijs

Het grote aantal aanmeldingen die Deelstroom Delft heeft verzameld heeft ertoe geleid dat wij in de prijzen zijn gevallen. Dit is fantastisch nieuws, want met dit bedrag kunnen we energiecoaches nog beter opleiden. De energiecoaches zetten zich dagelijks in voor de gratis energiegesprekken die u bij ons kunt afnemen.


Wil jij ook winnen?

Duurzaam leven is al een cadeau op zich, maar jij kunt hier ook mee in de prijzen vallen! Doe dan mee met de loting en win een jaar lang gratis energie! Wat moet je hiervoor doen? Meld je aan, zet de cv-ketel op 60 en upload een ketelselfie op en doe mee! De winnaar wordt eind april door Urgenda bekend gemaakt via de e-mail.


Meer informatie?

Wil jij meer weten over wat je thuis kunt doen om duurzamer te leven? Neem dan een kijkje op onze website.

Samen voor duurzaam!Comments


bottom of page