top of page
Zoeken

Wij hebben een baan voor je!

Werk je graag samen in een team en vind je het fijn om je buurt en je buren beter te leren kennen? Dan hebben wij een baan voor je!

energiehulp huisbezoek
Op bezoek bij bewoners voor een goed gesprek.

Als Energiehulp help je Delftenaren om energie te besparen. Met je (bak-) fiets, gevuld met materialen bezoek je bewoners voor een goed gesprek (over hun energiegebruik) en het aanbrengen van materiaal in de woning. Ter plekke voer je kleine energiebesparende maatregelen door, zoals het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie. Je stelt de CV en thermostaat opnieuw in en geeft ze advies en tips over hoe ze energie kunnen besparen. Naast dat je handig bent, is het ook belangrijk dat je gemakkelijk met mensen om kunt gaan.

Nog geen geen ervaring? Geen probleem! Als je het wil, dan zorgen we samen dat het lukt. Voordat je aan de slag gaat als Energiehulp zorgen wij ervoor dat je over de benodigde kennis beschikt.


Wil je eerste meelopen, de sfeer proeven en kennis maken met het team?


Meld je bij ons dan maken wij dat voor je mogelijk!

Interesse?

App ons (0681573073) of mail Sollicitatie@015duurzaam.nl voor een kennismakingsgesprek of vragen.


Of ken je misschien iemand voor wie dit de droombaan is?

Vertel het door!

Functie eisen:

- 12 tot 32 uur per week - in overleg

- Communicatief vaardig (goed Nederlands in een pre)

- aanstelling conform CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. - Handig met gereedschappen en het uitvoeren van kleine energiebesparende maatregelen - Affiniteit met kwetsbare doelgroepen - Kennis van de energietransitie of bereid dit te leren - Stressbestendig en flexibelteam energiehulp delft


Commentaires


bottom of page