top of page
Zoeken

Start je dag volop Energie

Doe mee met de Groene Doe! Dag in het Buurtcentrum Het Voorhof.

Naast een comfortabel huis en een fijne buurt is het ook belangrijk dat je je goed voelt. Tijdens deze Groen-Doe Dag willen we je graag uitnodigen voor een gratis yogales. Zo krijg je meteen een energieboost!


Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, is het duidelijk dat het klimaat verandert en het steeds warmer wordt. Momenteel hebben we gemiddeld 4 tropische nachten per jaar, maar tegen 2030 zullen dat er al 10 zijn!


Met een paar kleine aanpassingen kun je je huis ook zonder airco in de zomer koel houden. Doe mee en ga met een ervaren energiecoach op hitte-safari om te ontdekken hoe je je huis in de zomer aangenaam koel kunt houden (en in de winter lekker warm)!


Tijdens de Groen Doe! Dag kun je ook terecht voor gratis tuinadvies en hulp bij het verwijderen, verzamelen en afvoeren van tegels. Grijp je kans en verander een deel van je voortuin in een groen paradijs. Je ontvangt ook gratis zaadjes/plantjes en compost! Zo kun je op warme zomerdagen genieten van een groene tuin en een koeler huis.


Wil je mee doen met de Yoga les? Kom dan op zaterdag 29 juni om 10 uur naar het buurthuis Het Voorhof (Herman Gorterhof 165) en zij zo lief en breng een yoga-matje of een groot handdoek mee!

Comments


bottom of page