top of page
Zoeken

Stagiaire plek voor organisatietalent!

Wil jij graag concreet bijdragen aan de energietransitie in Delft? Wil jij samen met het team van 015 Duurzaam mee de wijken in en Delftenaren informeren over verduurzamen van hun huis? Wil jij helpen met het organiseren van verschillende buurt en wijkacties? Dan zijn wij op zoek naar jou!Je wordt onderdeel van het 015 Duurzaam team waar we samen buurt campagnes opzetten en (als het weer mag) keukentafelgesprekken organiseren. We willen samen met onze energiecoaches (20 vrijwilligers die vanuit 015 Duurzaam samen met bewoners een stappenplan maken hoe ze hun huis kunnen verduurzamen) de wijken in.

Dit houd in dat we aankomend half jaar zes keer op een zaterdag huis-aan-huis willen gaan om bewoners tips te geven en kleine maatregelen te helpen installeren (denk aan radiatorfolie, tochtstrippen en waterbesparende douchekoppen. Op verschillende plekken in de stad willen we spreekuren organiseren en in de verschillende wijken informatiebijeenkomsten organiseren.

Als stagiair denk je mee over de opzet van de bijeenkomsten, organiseer je wat nodig is om de bijeenkomsten tot een succes te maken en draag je bij aan de bijeenkomsten zelf. Dit doe je samen met de andere teamleden van 015 Duurzaam.

Wat vragen we van jou?

  • Organisatietalent

  • Affiniteit met verduurzaming van huizen

  • Leuk vinden om met veel mensen samen te werken

  • Voorkeur voor kandidaten met basiskennis van isoleren en technische woninginstallaties.

  • 8 uur per week beschikbaar ook buiten kantoortijden.

Vacature buurtbegeleiding
.pdf
Download PDF • 330KB


Comentarios


bottom of page