top of page
Zoeken

Samen proosten op een fantastisch 2024 🌟

Achter ons ligt de drukke en regenachtige kerstperiode. Het klimaat verandert, waardoor het relatief warm is en het vrijwel dagelijks regent. Geen sneeuw of ijs in zicht om van de winter te kunnen genieten. 

Dankjewel!
Thank you 2023

Misschien een goed moment om na te denken over hoe we onze impact op het milieu kunnen verminderen en ons steentje bij kunnen dragen aan het behoud van onze planeet. Een kleine verandering in ons dagelijks leven kan al een groot verschil maken op de lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van plastic gebruik, het overstappen op een groene energieleverancier of het vaker kiezen voor duurzame producten. Laten we samen ons best doen om de wereld een beetje mooier te maken in 2024.


Wij staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van je duurzame plannen.


Hier zijn een paar voorbeelden:


👉 Organiseer met ons een informatiemarkt of een collectieve actie inkoop in je eigen buurt

👉 Word actief bij ons en help ons door je tijd en vaardigheden te delen

👉 maak een afspraak met een energiecoach voor persoonlijk verduurzamingsadvies aan huis 

👉 Steun ons en word klant van Deelstroom Delft | OM voor 100% duurzame, lokaal opgewekte energie.


Met 015Duurzaam en de Energiehulp Delft proberen wij er voor iedere Delftenaar te zijn, samen kleine en grote stappen te maken als het gaat om

goede voornemens voor 2024
Welkom 2024

de verduurzaming van woningen of het simpelweg betaalbaar houden van de soms torenhoge energierekening.


Als energiecoöperatie, een bewonersinitiatief van, voor en door Delftenaren zijn we lokaal geworteld, willen samen lokaal duurzame energie opwekken en bewoners helpen bij energiebesparing en woningverduurzaming met het doel de energietransitie te versnellen.


Wij wensen je voor 2024 een jaar vol gezondheid, geluk en succes toe. We hopen dat je misschien zelfs samen met ons - nieuwe avonturen beleeft, nieuwe vriendschappen maakt en nieuwe kansen grijpt. Laten we samen proosten op een fantastisch nieuw jaar! Laten we samen ons best doen om de wereld een beetje mooier te maken in 2024. 


Het bestuur Martijn, René, Michiel, Arthur en Claudia

Comments


bottom of page