top of page
Zoeken

OPEN DAG - The Green Village

Ontdek hoe dit Delftse openlucht laboratorium bijdraagt aan een duurzame toekomst en leer wat jij zelf kunt doen!

The Green Village is een plek voor onderzoek, experiment en demonstratie. In dit “openlucht-laboratorium” op TU Delft Campus werken onderwijs, wetenschap, bedrijfsleven en overheid samen. Mensen wonen en werken te midden van innovatieprojecten. Met een duurzame toekomst als gezamenlijk doel. Bij The Green Village zijn mooie voorbeelden te zien van de energiesystemen van de toekomst.

Op zaterdag 9 oktober van 10:00 tot 16:00 openen wij onze hekken voor een open dag over energie. Dit evenement is gesponsord door Maarten de Groot en de toegang is gratis. Neem deel aan een rondleiding, luister naar interessante verhalen of wandel over onze informatiemarkt. Wij verzorgen koffie, thee en een appeltje, maar neem vooral wat lekkers mee vanuit huis!

In verband met corona werken we met inschrijvingen en vol is helaas vol. Geef je hier op voor het evenement en de rondleidingen en/of lezingen.
The Green Village bevindt zich op de campus van de TU Delft en is goed te bereiken per fiets, openbaar vervoer, lopend of met de auto. Op de Mekelweg (tegenover bushalte TU – Sport & cultuur) geeft een voetgangersbrug toegang tot het terrein. Er is een ruime (gratis) parkeergarage direct naast The Green Village. Die is bereikbaar vanaf de Schoemakerstraat. Volg de parkeerbordjes ‘Sports’.

Comentários


bottom of page