top of page
Zoeken

Maak je je zorgen om het klimaat, en wil je iets doen? Dan zijn Klimaatgesprekken wellicht iets voor

Je bent bezorgd over klimaatverandering. En je wil graag een bijdrage leveren aan de oplossing. Maar hoe doe je dat? Doe mee met onze workshopreeks! In 6 workshops van 2 uur ga je samen met gelijkgestemden op een positieve en praktische manier aan de slag om je voetafdruk te verkleinen. De workshops zijn praktisch, ongedwongen en écht leuk. Een gesprekscoach begeleidt het proces en geeft praktische tips.


Doe mee aan zes KlimaatGesprekken in OPEN


We weten dat het klimaat aan het veranderen is. Misschien word je daar soms somber en bang van. Maar gelukkig is er goed nieuws: we hebben een wereld te winnen wanneer we elkaar helpen met verduurzamen!

Wil je weten welke haalbare acties bij jou passen om je voetafdruk te verlagen? Wil je oefenen hoe je hierover gesprekken kunt voeren met anderen? En zoek je gelijkgestemden om samen mee op te trekken? Doe dan mee aan deze serie van zes workshops van Stichting KlimaatGesprekken!

Vanuit humor, hoop en handelingsperspectief gaan we in interactieve workshops aan de slag met klimaatpsychologie en inspiratie en oefeningen om vol positieve energie tot actie te komen. Klimaatcoaches Judith Tegelaers en Marlien Sneller begeleiden de groep hierin.

De workshops vinden plaats in OPEN op dinsdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur op 5 april, 19 april, 17 mei, 31 mei, 14 juni en 28 juni. Deelname kost €45 voor de gehele serie, maar neem gerust contact op als dit een drempel voor je is. Aanmelden kan via deze link (kies voor #251). Meer informatie vind je op https://www.klimaatgesprekken.nl/

Comments


bottom of page