top of page
Zoeken

Maak je eigen Wonderbag!

Energiebesparen in de keuken?

Denk aan je koelkast of vriezer, de gebruik van de magnetron, de koffiezetapparaat die op stand by staat of de belichting in de keuken zelfs?

Hier is een wereld te winnen!

Onze energiecoaches weten alle tips en trucs en helpen je graag verder met al je vragen over energie en een duurzaam thuis. Kom naar onze spreekuur op vrijdagochtend bij OPEN aan het Vesteplein of maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek bij jouw thuis. Onze energiecoaches zijn goed opgeleide ervaren vrijwilligers en het gesprek is natuurlijk gratis en vrijblijvend.


Samen met Delft voor Global Goals bieden wij de workshop Maak je eigen Wonderbag aan, hiermee bespaar je energie en tijd. Op vrijdag 4 november kan je samen met Tineke en Ria een wonderbag naaien.


Dit is een soort mini-slaapzak waarin je je eten na kort koken verder gaar laat worden zonder gas of stroom te gebruiken. Vergelijkbaar met de hooikist van vroeger.

Een wonderbag kan je gewoon kopen, maar ook zelfs naaien - bijvoorbeeld tijdens de workshop op 4 November.Heb je nog een oude slaapzak, en dekbed of een leuke stukje stof liegen - neem het mee! Dan geven wij het samen een tweede kans.


Meld je nu aan voor de workshop:

  • 4 November van 14uur tot 17uur

  • Er is plaats voor 6 deelnemers, bij veel belangstelling organiseren we de workshop nog een keer - dus laat het ons weten als je wel wil meedoen maar 4 .11 niet uitkomt!

  • Kosten: wat het je waard is (richtbedrag €5 – €10), als je slecht bij kas zit kun je ook gratis meedoen

Comments


bottom of page