top of page
Zoeken

Geef je huis een warme jas !

Ervaar het zelf met onze leskist!

De leskist laat leerlingen zelf ervaren dat de temperatuur in huis hoger blijft door te isoleren. Het wordt duidelijk dat er verschillende manieren van isoleren zijn en dat ook kleine maatregelen al een positief effect hebben. Het doel is om leerlingen handvatten te geven om ook zelf thuis kritisch te kijken naar wat er nog beter geïsoleerd kan worden.


Met deze leskist bieden we scholen een concreet handvat om dit onderwerp in de klas te bespreken. Met het aangereikte materiaal en de inzet van onze gastdocenten wordt de leerkracht ontzorgd bij het geven van deze les.


Op dit moment draaien we een pilot met deze leskist. Vanaf januari kunnen scholen deze bij De Papaver reserveren. Wil je nog mee doen met de pilot, meld je aan! Stuur een mail naar Jos@015Duurzaam.nl

Meer informatie over de leskist:


Het programma bestaat uit drie delen:

  • Een korte inleiding door de leerkracht en een voorbereidend opdrachtje voor de leerlingen (15 minuten lestijd)

  • Experiment waarbij de leerlingen zelf huisjes kunnen isoleren met verschillende materialen onder begeleiding van de gastdocent (30 minuten lestijd)

  • Afsluitende bespreking van resultaten en opdracht voor thuis (15 minuten lestijd)


Leskist reserveren?

  • Het reserveren van een leskist kan vanaf januari via de website van De Papaver. Stuur een mail naar contact@papaverdelft.nl en wij zorgen dat u automatisch bericht ontvangt zodra het aanbod op de website staat vermeld.

  • Wil je nog mee doen met de pilot laat het ons weten en stuur een mail naar Jos@015Duurzaam.nl!Comments


bottom of page