Krijgt jouw huis het warm van 50 graden?

Wil je testen of jouw huis klaar is voor verwarmen op een lage temperatuur?

Nu het buiten kouder wordt, ervaar je hoe comfortabel je huis is als je op een lage temperatuur verwarmt. Je bespaart ook meteen op je gasverbruik als je de cv op 50 graden zet.

We gaan in Nederland van het aardgas af. Om dat te kunnen doen, moeten onze woningen worden aangesloten op andere, duurzame warmtebronnen: nieuwe warmte. Dit kan bijvoorbeeld met een (lage- temperatuur) warmtenet of een (hybride) warmtepomp.

Doe de test en verlaag de temperatuur van je cv-ketel naar 50 graden en ervaar het zelf! Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen! Laat het ons weten, neem contact met ons op en deel je verhaal!
10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram