top of page
Zoeken

Iedereen is van waarde

Tijdelijk hadden de Delftse Energiehulpen twee nieuwe collega's, Maaike Zwart en Jacco Maan. Zij waren met de Delftse Energiehulp op huisbezoek bij


Delftenaren, voor een goed gesprek over energie, wooncomfort en natuurlijk om energiebesparende maatregelen in de woning aan te brengen. Deze praktische hulp om de energierekening te verlagen, is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Zo kunnen de bewoners, direct na afloop van het bezoek, energie besparen!



De Delftse Energiehulp is een lokaal project van, voor en door bewoners waar iedereen van waarde is. Wij zetten ons gezamenlijk om een betaalbare energierekening voor iedereen mogelijk te maken.


Een win-winsituatie die hard nodig is nu dagelijkse kosten verder oplopen. Wij zijntrots op dit bijzondere project, waar mensen uit de wijk een veilige plek vinden om zich verder te ontwikkelen en Delftenaren gestimuleerd worden om samen te werken aan een duurzame toekomst.



Iedereen moet mee kunnen doen in de overgang naar duurzame energie. Natuurlijk kunnen wij dat niet alleen, voor dit project werken wij nauw samen met de Delftse woningcorporaties (DUWO Student Housing, Stedelink, Vidomes en Woonbron) en natuurlijk Fier Fietskoerier Delft en Werkse!




bottom of page