top of page
Zoeken

Heeft niet iedereen recht op een warme trui, een warm huis en een betaalbare energie rekening?

Wij vinden van wel, afgelopen week waren wij met ons team bij de Delftse Kledingbank De Buurvrouw. Met kleine ingrepen kan niet alleen jij maar ook Buurvrouw behoorlijk energie besparen!

En natuurlijk komt de lagere energierekening van de Buurvrouw rechtstreeks ten goede van haar klanten!

Woon je in Delft, en wil je ook graag energie besparen? Meld je nu aan voor je persoonlijk gesprek! Met onze nieuwe hulpen staan we voor je klaar!


Ton (63) is één van hen. De Delftenaar had tot voor kort een uitkering, maar kreeg het advies deze ‘opleiding’ te volgen zodat hij aan de slag kan als energiehulp. Daar heeft hij geen spijt van. ,,Ik vind het echt hartstikke leuk om te doen. Bovendien is het heel leerzaam en krijg je er ook een voldaan gevoel van, want je helpt mensen”, vertelt hij, half staand op een trap bij kledingbank De Buurvrouw waar de cursisten vanmiddag de tl-verlichting vervangen door ledverlichting!


Dat gaat overigens niet zonder slag of stoot. De verlichting zit muurvast en de


nieuwe lampen zijn erg kwetsbaar, blijkt even later als een aantal sneuvelt. Maar Karin Molenaar, die de kledingbank runt, is er blij mee. ,,Ledverlichting trekt minder stroom, dus dat scheelt ons in de kosten”, weet zij. ,,Het geld dat we besparen kunnen we weer investeren in onze klanten en de kleding die we hier aanbieden.”


Meer over de energiehulp en onze bezoek bij de buurvrouw lees je hier:


댓글


bottom of page