top of page
Zoeken

FOTO - BINGO!

015 Duurzaam organiseert in samenwerking met De Papaver, de Rabobank, Reinier de Graaf Ziekenhuis en het Science Center de komend maand een klimaatbingo.

Maak drie foto’s van hoe jij bijdraagt aan verduurzaming. De leukste, beste en opmerkelijkste foto’s maken kans op één van de weekprijzen en bovendien op de hoofdprijzen die op 18 juni worden uitgereikt.


Waar bespaar jij energie in huis? Maak een foto van hoe jij in huis afval scheidt. Waar wek jij jullie eigen benodigde energie op? Iedereen draagt op zijn manier bij aan een duurzame toekomst. Inspireer anderen met hoe zij dat kunnen doen en deel dat via een originele foto.


Doel is om inwoners en belanghebbenden meer te betrekken bij de energietransitie. Dus hoe we de komende jaren de overstap gaan maken van fossiele brandstoffen, zoals aardgas en steenkool naar duurzame, schone energiebronnen zoals zon en wind.

Een complexe opgave waar we ook kinderen en jongeren bij willen betrekken. Het gaat tenslotte over hun toekomst.


Wil je meedoen aan de bingo? Meld je nu aan!Op de website van 015Duurzaam kun je de foto's indienen en kun je de wekelijkse prijsuitreikingen volgen.


Comentarios


bottom of page