top of page
Zoeken

Feest, de Delftse Energiehulp gaat door!

Op 1 september willen wij samen met jou de certificaatuitreiking van onze nieuwe Energiehulpen vieren. Een fijne moment om stil te staan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en om naar voren te kijken - samen met onze partners plannen te maken voor de toekomst.


Op 1 september van 15 uur tot 17 uur vieren wij samen met Werkse! op onze nieuwe locatie, Neptunusweg 4, de certificaatuitreiking van onze nieuwe hulpen en dat doen wij natuurlijk het liefst samen met jou! De nieuwe locatie is natuurlijk niet toevallig, wij delen vanaf nu meer dan een pand (en natuurlijk de fietsten) met Fier Stadslogistiek, wij willen samen werken, samen kijken hoe wij voor het team een duurzame, fijne en gezellige werkplek kunnen creëren.

Deze herfst gaan we nog meer de wijk in, samen met de woningbouwcorporaties gaan we inzetten op duurzaam gebruik van hun woningen en samen met de bewoners keuzes maken om goed door de winter te komen, in een warm en tochtvrij huis. Laat ons weten of je erbij bent, zodat we met je komst rekening kunnen houden. Wij zien je graag op 1 september van 15 tot 17 uur aan de Neptunusweg 4 in Delft.

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten, een bijdrage leveren of zelfs actief worden - mail naar info@deelstroomdelft.nl voor meer informatie.

Comments


bottom of page