top of page
Zoeken

Energiehulp nu ook op zaterdag open!

Is het in je woning in de zomer te warm en in de winter te koud? Heb je last van schimmel, tocht of vocht? Maak een afspraak met de Energiehulp, makkelijk en snel!


Ook al staat de verwarming nu uit, ook in de zomer kan je energie besparen. Bij een bezoek ontvang je gratis materialen, zoals led-lampen, tochtstrips en een waterbespaarkit, die we meteen installeren. Bovendien geven we je tips om slim om te gaan met energie en je woning koel te houden op warme dagen.


Extra voor jou hebben wij tijdens de zomer onze werktijden uitgebreid - van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 20 uur en op zaterdagen van 10 uur tot 18 uur staan we voor je klaar!

Voor wie?Onze energiecoaches zijn er voor iedereen, de energiehulpen zijn er voor alle extra Delftenaren die een extra steuntje nodig hebben. Heb je energietoeslag ontvangen? Of krijg je een uitkering of hulp met je schulden? Heb je een brief van de gemeente of je woningcorporatie ontvangen dat je in aanmerking komt? Maak dan een afspraak met de Energiehulp!


Wij je wel goede tips, maar je komt niet in aanmerking voor de Energiehulp? Maak een afspraak met een Energiecoach!

De Energiehulp wordt aangeboden door de Gemeente Delft, 015 Duurzaam, en woningcorporaties DUWO, Stedelink, Vidomes en Woonbron. Kijk voor meer informatie op: www.delft.nl/energiehulp

Comentários


bottom of page