top of page
Zoeken

Kom in Oktober naar het Energie - Café bij OPEN 

Een afspraak maken aan huis met een energiecoach kon al langer, en nu is er ook een inloopspreekuur op vrijdag ochtend. Van 11.00 tot 12.00 uur kunnen inwoners van Delft terecht in de bibliotheek voor vragen over isolatie van hun huis en energiebesparing. Het is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

 

Iedere vrijdag ochtend organiseert OPEN samen met 015 Duurzaam een inloopspreekuur over energie, of het nu gaat over een (te-hoge) energierekening, besparen, isoleren, stroom opwekken of warmte de energiecoaches van 015 Duurzaam helpen je graag bij al je vragen over verduurzaming. 

 

Energiecoaches zijn vrijwilligers die meedenken met huiseigenaren en huurders over verduurzaming van hun huis. Zij adviseren wat bewoners het beste kunnen doen in hun type huis en in hun situatie. Het advies is onafhankelijk en vrijblijvend. Bewoners bepalen zelf wat ze met het advies van de energiecoach willen doen. Energie besparen is niet alleen nodig voor een beter klimaat, maar het is ook goed voor de portemonnee. Door de hoge energieprijzen hebben veel mensen nu een forse energierekening. Als zij hun huis isoleren verdienen zij dat snel weer terug. Maar ook kleine acties leveren winst op, zoals tochtstrips voor ramen en deuren en led-lampen in plaats van spaarlampen. 


De inloopspreekuren starten vrijdag op 14 oktober en beginnen om 11 uur bij OPEN een het Vesteplein 100.


De Energiecoaches komen ook aan huis. Hiervoor kan je ook rechtstreeks een afspraak maken via het HoomDossier van 015Duurzaam!
Comments


bottom of page