top of page
Zoeken

Vier met ons de Dag van de Duurzaamheid in het Onderwijs

Kom op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, naar OPEN aan de Vesteplein 100 voor groene workshops en een interactieve lezing

met wethouder Maaike Zwart!

klimaatverandering, energiebesparing - beleef het zelfs en maak eerste ervaringen zodat je thuis zelfs aan de slag kan
Kom op 10/10 naar OPEN, beleef klimaatverandering en ga samen ontdekken hoe makkelijk het is om je eigen omgeving leefbaar te houden.

Voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar organiseren we bij OPEN een interactief programma. Experimenteer met wind turbines, onderzoek hoe wij samen meer ruimte kunnen creëren voor water in de stad en ga op zoek naar energieslurpers!


Tussen 9 en 12:00 uur ben je welkom om deel te nemen aan workshops, de interactieve lezing van Wethouder Maaike Zwart begint om 9:00 uur.


Meld je nu aan voor deze bijzondere ochtend zodat we met je komst rekening kunnen houden!
Direct aan de slag? Begin met onze kleurplaatjes en test Hoe groen je huis is of maak direct een afspraak met een van onze energiecoaches voor een persoonlijk energie gesprek!


Energie besparen, een warm huis in de winter en juist een koele in de zomer. Het kan zomaar, doe de test en maak samen stappen naar een goed leefklimaat
Hoe groen is jouw huis? Energie besparen, verduurzaam doe je het best samen. Doe nu de test! Print de kleurplaat uit - en bouw je eigen "groene" huis" !

Hoe groen is jouw huis? Energie besparen, verduurzaam doe je het best samen. Doe nu de test! Print de kleurplaat uit - en bouw je eigen "groene" huis" !


Commenti


bottom of page