top of page
Zoeken

015 Duurzaam - Energiecoaches helpen jou met verduurzamen

Wil je energie en geld besparen door je huis te verduurzamen? Maar weet je nog niet zo goed hoe? De energiecoaches van 015 Duurzaam helpen je hier graag mee verder. En wist je dat je nu ook een gratis cadeaubon ter waarde van 55 euro aan kunt vragen voor energiebesparende producten? Voor Delftenaren die een extra steuntje in rug nodig hebben bieden wij extra ondersteuning, bij deze doelgroep komen onze coaches uitgerust met materiaal (bijvoorbeld waterspar douchekoppen, tochttrips en breivenbuskleppen) op huisbezoek.Met kleine energiebesparende maatregelen kunt u op een makkelijke manier uw energieverbruik verlagen. Inwoners van Delft kunnen hiervoor een cadeaubon van € 55 aanvragen. Deze bon kunt u inwisselen voor kleine energiebesparende producten. Zoals tochtstrips, radiatorfolie, ledlampen of een waterbesparende douchekop. De bon is voor eigenaren van een woning en voor huurders.


Cadeaubon aanvragen

De cadeaubon vraagt u aan via de website van het Regionaal Energieloket Delft. Op deze website ziet u ook waar u de cadeaubon kunt inwisselen. Het kan zijn dat het budget tijdelijk op is. U komt dan op een wachtlijst en krijgt vanzelf bericht wanneer uw bon beschikbaar is.

Stephan Brandligt, wethouder Duurzaamheid: "In 2050 wil Delft energieneutraal zijn en daarvoor moeten we nu aan de slag. Dat doen we samen met onze inwoners. Met de actie wil de gemeente haar inwoners op een laagdrempelige manier helpen om aan de slag te gaan met energie besparen."
Comentários


bottom of page