top of page
Zoeken

015 Adventskalender!


Welkom bij de 015 Duurzaam adventskalender, deze december zetten wij iedere dag een of twee van onze energiecoaches en hun favoriete energie besparingstip in het zonnetje! Volg ons voor goede tips en trucs voor een warm en comfortabel huis!


In Delft hebben wij inmiddels meer dan 30 energiecoaches die je graag een handje helpen als het gaat om de verduurzaming van je woning!

Wil je energiebesparingskansen in kaart brengen, kleine maatregelen nemen, of denk je aan een grotere verbouwing? Maak een afspraak met een energiecoach, zij denken graag met je mee en zetten de mogelijkheden voor jou in het HoomDossier op de rit.


De 015Duurzaam energiecoaches zijn goed opgeleide vrijwilligers en helpen je graag verder bij het in kaart brengen van de verduurzamingskansen van jouw woning, in ruil voor een kopje koffie komen ze ook graag bij jouw thuis.


Meld je nu aan voor je persoonlijk energiegesprek via https://lnkd.in/eNe4x33c of kom naar ons Energie-Café, iedere vrijdag ochtend bij DOK in OPEN aan het Vesteplein en begin met besparen.
Nr. 1 Maak kennis met Energiecoach Aad!

Aad's persoonlijke energiebesparingstip voor jou:


Aan de slag met je verwarming, zet de thermostaat een graadje lager en denk ook eraan de aanvoertemperatuur van je CV-ketel iets lager te zetten! Heb je hulp hierbij nodig - kijk eens op onze website: https://zetmop60.nl/ of vraag het aan een energiecoach!

Nr. 2 Maak kennis met Energiecoach Brenda!


Brenda's persoonlijke energiebesparingstip:

Heb je nog enkelglas of oud dubbelglas, ga aan de slag met raamfolie! Dat bespaart zo'n 25 tot 30% op energieverlies via het glas wil je graag meer weten over energiebesparing in het algemeen of tips voor het aanbrengen van raamfolie? Kijk op onze website of meld je aan voor een keukentafelgesprek met een energiecoach!Nr. 3 Maak kennis met Energiecoach Evert!


Energie besparen is soms zo simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar 6% energie en CO2 per graad. Stel dat heel Nederland op 1 dag 1 graad lager stookt, dan besparen we samen 6,3 miljoen kilo CO2! Doen we dat een heel stookseizoen lang, dan besparen we maar liefst 1 megaton CO2!


Dus doe mee en doe iedere dag een warme trui aan - en niet alleen op warmetruiendag!Nr. 3 Maak kennis met Energiecoach Rob!


Warmte kan je terug winnen - bij het ventileren van je huis, in de douche en ook uit het afvalwater - die warmte kan je dan hergebruiken om je huis te verwarmen. Handig he? Wil je hierover graag meer weten maak een afspraak met een van onze energiecoaches, wij kijken graag met je mee!


En ken je al De Warmte, een Delftse startup die een heatcycle voor je afvalwater ontwikkelt hebben? Misschien is dat ook iets voor jouw? https://www.dewarmte.nl/


Wil je graag meer tips? Meld je nu aan voor je persoonlijk energiegesprek via het HoomDossier - ons tool voor een online-huis-scan en begin met besparen.Bình luận


bottom of page