top of page

wo 28 apr

|

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Zon op dak! Op je eigen of het dak van een ander?

Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Dus waarom zouden we ze niet gebruiken?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zon op dak! Op je eigen of het dak van een ander?
Zon op dak! Op je eigen of het dak van een ander?

Tijd en locatie

28 apr 2021, 20:30 – 21:30

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Over het evenement

Zonnepanelen zijn klimaatvriendelijk en winstgevend. Met zonnepanelen wek jij je eigen duurzame stroom op. 

Benieuwd hoeveel ze op jouw dak opbrengen? En wat je kan doen als je geen eigen dak hebt? Een dak deelt of huurder bent?

Meld je nu aan voor het webinar en ga met een van onze favoriete installateurs in gesprek. 

Bij veel mensen leeft nog steeds de gedachte dat zonnestroominstallaties duur zijn, maar wist u dat zonnepanelen nu zo’n 100x goedkoper zijn dan in 1977? Technische innovaties in de productie hebben ertoe geleid dat men grotere volumes zonnepanelen is gaan produceren. Deze extra productie heeft vervolgens tot een behoorlijke prijsdaling geleid. Het is echter niet te verwachten dat de prijzen voor zonnestroominstallaties de komende tijd nog sterk zullen dalen.   De prijzen voor zonnestroominstallaties lijken gestabiliseerd, maar de prestaties nemen wel nog steeds een beetje toe. We zien dat de prijzen voor zonnestroominstallaties de afgelopen jaren met 47% zijn gedaald. Waar u enkele jaren geleden gemiddeld €10.000 betaalde voor een zonnestroominstallatie, koopt u tegenwoordig al een volwaardig zonnesysteem – afhankelijk van het aantal zonnepanelen – voor een bedrag tussen de €3000 en €6000 euro. Wij zien dus geen reden om geen zonnepanelen aan te schaffen. 

Wil je zelf zonnestroom opwekken, maar heb je geen (geschikt) dak? Kijk dan eens naar zonnestroomprojecten. Voor een paar tientjes draag je al bij aan collectieve zonnepanelen op het dak van een andere! 

Deel dit evenement

bottom of page