top of page

wo 14 dec

|

Delft

Workshop isolerende raamfolie

Plak folie tegen vocht en tocht met isolerende folie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en oud dubbel glas verbeteren. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas! Kom op 14.december naar het kd-lab en wij verzorgen je met de beste tips en trucs om zelfs aan de slag te gaan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop isolerende raamfolie
Workshop isolerende raamfolie

Tijd en locatie

14 dec 2022, 18:30 – 19:30

Delft, Schieweg 15A, 2627 AN Delft, Netherlands

Over het evenement

De afgelopen maanden zijn de energie- en gasprijzen flink gestegen, en dat zullen we vooral nu het kouder wordt gaan merken. Misschien laten jullie wat langer de verwarming uit en trekken jullie dikke truien aan om warm te blijven. In deze envelop vinden jullie een volledige checklist om jouw gehele huis te verduurzamen en om zo de winter door te komen. Van isolatie tot tips om zuinig te koken: er zijn allerlei manieren waarop je goedkoper en duurzamer kan wonen.

Op 14 december organiseert 015 Duurzaam samen met Students voor Sustainability een avond voor studentenhuizen. Op deze avond kan je niet alleen kennis maken met de energiecoaches, advies krijgen om gas en stroom te besparen. Maar ook handige do's en dont's over het aanbrengen van kozijnfolie en de mogelijkheid het ter plekke een keer te oefenen. Met isolerende folie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en oud dubbel glas verbeteren.  Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas! Dus kom op 14. december naar het kd-lab en wij verzorgen je met de beste tips en trucs om zelfs aan de slag te gaan!

Meer informatie over isolerende folie vindt je hier:

https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/isoleren-en-besparen/isolerende-raamfolie/

Wil je een handje helpen?

Gaat jouw (of een van jouw huisgenoten hun) hart sneller kloppen van duurzaamheid? En wil je op een praktische manier mensen helpen?We zijn op zoek naar studenten die enthousiast zijn hun team te versterken. Bijvoorbeeld door langs (studenten-) huizen te gaan om deze te isoleren! 

Deel dit evenement

bottom of page