do 13 mei | online

Vernieuw je huis!

Ben je van plan je huis te verbouwen? Verbouwen is dé kans om je huis te verduurzamen. Een verbouwing van de zolder, badkamer of keuken, een nieuwe aanbouw, vloer of kozijnen nú goed aanpakken, is straks besparen.

Tijd en locatie

13 mei 20:30 – 21:30
online

Over het evenement

Ben je van plan je huis te verbouwen? Verbouwen is dé kans om je huis te verduurzamen. Een verbouwing van de zolder, badkamer of keuken, een nieuwe aanbouw, vloer of kozijnen nú goed aanpakken, is straks besparen.

--------

Wat zijn jouw woonwensen? Meer comfort, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Waar moet je beginnen? En waar moet je op letten bij de aankoop van witgoed, of de aanleg van je badkamer?

--------

Tijdens deze gratis webinar willen wij samen met twee experts naar een aantal Delftse voorbeelden kijken.

Wat komt er bij een verbouwing allemaal te kijken? Hoe zorg je ervoor dat je huis klaar is voor de toekomst? Zo veel mogelijkheden, zoveel keuzes! Hier willen wij jou graag een handje helpen! Meld je aan voor het vrijblijvende webinar en stel gerust je vragen en laat je informeren over de opties die het best bij jouw persoonlijke situatie passen.

--------

Wil jij nu al aan de slag - op de website van Milieu Centraal zijn veel tips te vinden: https://www.milieucentraal.nl/huis-en-tuin/verbouwen/

En als je interesse hebt kun je ook met een 015 Duurzaam energiecoaches een individuele stappenplan maken - passend bij jouw ambities en je budget. Leuk of niet? Aanmelden voor een adviesgesprek kun je je hier! https://bit.ly/3rqKYW0 --------

Een energiecoach is een ervaringsdeskundige, die een energiecoach-training van Hoom heeft gevolgd, die gratis en vrijblijvend een gesprek voert met de bewoner(s) over de mogelijkheden voor energiebesparing. Alle inwoners van de gemeente Delft kunnen een adviesgesprek aanvragen met een energiecoach.

--------

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Deel dit evenement

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram