top of page

za 29 jun

|

Het Voorhof

Start je dat met Energie

Een Groene Goe-Dag vol energie! Naast een comfortabel huis en een fijne buurt is het ook belangrijk dat je je goed voelt. Tijdens deze Groen-Doe Dag willen we je graag uitnodigen voor een gratis yogales. Zo krijg je meteen een energieboost!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Start je dat met Energie
Start je dat met Energie

Tijd en locatie

29 jun 2024, 10:00 – 11:00

Het Voorhof, Herman Gorterhof 165, 2624 XL Delft, Nederland

Over het evenement

Een groene doe-dag vol energie! Naast een comfortabel huis en een fijne buurt is het ook belangrijk dat je je goed voelt. 

Tijdens deze Groen-Doe Dag willen we je graag uitnodigen voor een gratis yogales, buiten in zon om gezammelijk de dag te starten! 

Zo krijg je meteen een energieboost! 

Naast een comfortabel huis en een fijne wijk is het ook essentieel dat je je goed voelt. Voor deze Groen-Doe Dag willen wij je uitnodigen voor een gratis yogales. Zo heb je direct je energienivau op oorde! Meld je wel even aan zodat we met je komst rekening kunnen houden.

Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, is het duidelijk dat het klimaat verandert en het steeds warmer wordt. Momenteel hebben we gemiddeld 4 tropische nachten per jaar, maar tegen 2030 zullen dat er al 10 zijn!

Met een paar kleine aanpassingen lukt het je je woning ook zonder airco in de zomer lekker koel te houden. Doe mee, ga met een ervaren energiecoach op hitte-safari en ontdek hoe je je huis in de zomer aangenaam koel kunt houden (en in de winter lekker warm)!

Op de Groen Doe! Dag kan je ook terecht voor gratis tuinadvies en hulp om je tegels te verwijderen, op te halen en af te voeren. Grip je kans en verander een deel van je voortuin in een groen paradijs. Je krijgt ook gratis zaadjes/plantjes en compost! Zo kun je op warme zomerdagen genieten van een groene tuin en een koeler huis.

Bovendien zijn er diverse activiteiten voor zowel jong als oud!

Meer informatie over de Groen Doe! Dag vind je hier: 

https://delftdoetduurzaam.nl/agenda/990/

Deel dit evenement

bottom of page