Time is TBD | Wij bezorgen de perenbomen bij jouw thuis!

Plant een perenboom

Geef een perenboom een nieuwe thuis een vergroen de Delft! Begin bij je tuin, het speeltuintje om de hoek of de schoolplein van je kinderen of klein-kinderen! Wij hebben 500 bomen en als ze op zijn zijn ze op! Samen met de FierFietsKoerie gaan wij de bomen bij jouw bezorgen!

Tijd en locatie

Time is TBD
Wij bezorgen de perenbomen bij jouw thuis!

Over het evenement

Met dank aan meerbomen.nu hebben wij 500 perenboomtjes! Wij bezorgen samen met de FierFietsKoerier de bomen bij jouw thuis! 

Mijn ras is Conférence, de bekendste handperen. Mijn slanke, groen-gebronsde peer kleurt lichtjes geel bij rijping. Ook het sappige, zoete en witte vruchtvlees met zijn verfijnde smaak wordt geler naarmate de vrucht rijper wordt. Ik ben nu ca 1.80 meter hoog en geschikt voor in tuinen, en wordt uiteindelijk zo'n 3,5 meter hoog. Mijn peren zijn natuurlijk eetbaar en heerlijk :) 

 

Deel dit evenement

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram