Wed, Mar 31 | Online

Haal meer uit je verwarming! Aan de slag met je CV-Ketel!

Haal meer uit je verwarming! Besparen op je gasrekening door je cv-ketel op 60 graden te zetten, waterzijdig inregelen of toch de grote stap? Overstappen naar een warmtepomp of zonneboilers?

Tijd en locatie

Mar 31, 8:30 PM – 9:30 PM GMT+2
Online

Over het evenement

Standaard staan cv-ketels vaak op 80 of 90 graden aanvoertemperatuur voor de verwarming (het water dat naar de radiatoren, convectors of vloerverwarming aangevoerd wordt). Daardoor zijn ze minder zuinig dan ze kunnen zijn. Door de aanvoertemperatuur van de verwarming te verlagen tot 60 graden of lager halen moderne ketels een hoger rendement en bespaar je energie en gas, en dus kosten!

 

Door verlagen van de aanvoertemperatuur krijg je meer voordelen dan alleen het verlagen van het gasverbruik. Je huis is comfortabeler, omdat de kamertemperatuur constant blijft en er minder snel droge lucht wordt gevormd. Het is misschien wel nodig om de klokthermostaat iets anders in te stellen (in de ochtend iets vroeger de verwarming aan), omdat het met een lagere aanvoertemperatuur iets langer duurt voordat de woning op temperatuur is. Zet ‘m op 60! en bespaar.

Maar je kan nog veel meer doen! 

Radiatrofolie aanbregen, goed ventileren en waterzijdig inregelen!

Meer weten? Meld je aan voor het webinar en als je interesse hebt kun je ook met een 015 Duurzaam energiecoaches een individuele stappenplan maken - passend bij jouw ambities en je budget. Leuk of niet? 

Aanmelden voor een adviesgesprek kun je je hier! https://bit.ly/3rqKYW0 --------

Een energiecoach is een ervaringsdeskundige, die een energiecoach-training van Hoom heeft gevolgd, die gratis en vrijblijvend een gesprek voert met de bewoner(s) over de mogelijkheden voor energiebesparing. Alle inwoners van de gemeente Delft kunnen een adviesgesprek aanvragen met een energiecoach.

--------

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Deel dit evenement

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram