top of page

wo 31 mrt

|

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Haal meer uit je verwarming! Aan de slag met je CV-Ketel!

Haal meer uit je verwarming! Besparen op je gasrekening door je cv-ketel op 60 graden te zetten, waterzijdig inregelen of toch de grote stap? Overstappen naar een warmtepomp of zonneboilers?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Haal meer uit je verwarming! Aan de slag met je CV-Ketel!
Haal meer uit je verwarming! Aan de slag met je CV-Ketel!

Tijd en locatie

31 mrt 2021, 20:30 – 21:30

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Over het evenement

Standaard staan cv-ketels vaak op 80 of 90 graden aanvoertemperatuur voor de verwarming (het water dat naar de radiatoren, convectors of vloerverwarming aangevoerd wordt). Daardoor zijn ze minder zuinig dan ze kunnen zijn. Door de aanvoertemperatuur van de verwarming te verlagen tot 60 graden of lager halen moderne ketels een hoger rendement en bespaar je energie en gas, en dus kosten!

 

Door verlagen van de aanvoertemperatuur krijg je meer voordelen dan alleen het verlagen van het gasverbruik. Je huis is comfortabeler, omdat de kamertemperatuur constant blijft en er minder snel droge lucht wordt gevormd. Het is misschien wel nodig om de klokthermostaat iets anders in te stellen (in de ochtend iets vroeger de verwarming aan), omdat het met een lagere aanvoertemperatuur iets langer duurt voordat de woning op temperatuur is. Zet ‘m op 60! en bespaar.

Maar je kan nog veel meer doen! 

Radiatrofolie aanbregen, goed ventileren en waterzijdig inregelen!

Meer weten? Meld je aan voor het webinar en als je interesse hebt kun je ook met een 015 Duurzaam energiecoaches een individuele stappenplan maken - passend bij jouw ambities en je budget. Leuk of niet? 

Aanmelden voor een adviesgesprek kun je je hier! https://bit.ly/3rqKYW0 --------

Een energiecoach is een ervaringsdeskundige, die een energiecoach-training van Hoom heeft gevolgd, die gratis en vrijblijvend een gesprek voert met de bewoner(s) over de mogelijkheden voor energiebesparing. Alle inwoners van de gemeente Delft kunnen een adviesgesprek aanvragen met een energiecoach.

--------

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Deel dit evenement

bottom of page