top of page

vr 14 okt

|

Delft

Energie Café!

Een afspraak maken aan huis met een energiecoach kon al langer, nu is er ook een inloopspreekuur op vrijdag ochtend. Van 11.00 tot 12.00 uur kan je terecht in de bibliotheek voor vragen over isolatie en energiebesparing. Loop gezellig binnen aanmelden is niet nodig!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energie Café!
Energie Café!

Tijd en locatie

14 okt 2022, 11:00 – 12:00

Delft, Vesteplein 100, 2611 WG Delft, Netherlands

Over het evenement

Of het nu gaat over een (te-hoge) energierekening, besparen, isoleren, stroom opwekken of warmte de energiecoaches van 015 Duurzaam helpen je graag bij al je vragen over verduurzaming. 

Een afspraak maken aan huis met een energiecoach kon al langer, en nu is er ook een inloopspreekuur op vrijdag ochtend. Van 11.00 tot 12.00 uur kan je terecht in de bibliotheek voor vragen over isolatie en energie. 

Het is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

Energiecoaches zijn vrijwilligers die meedenken met huiseigenaren en huurders over verduurzaming van hun thuis. Zij adviseren wat bewoners het beste kunnen doen in hun type huis en in hun situatie. Het advies is onafhankelijk en vrijblijvend. Je bepaald zelf wat je met het advies van de energiecoach willen doen. 

Energie besparen is niet alleen nodig voor een beter klimaat, maar het is ook goed voor de portemonnee. Door de hoge energieprijzen hebben veel mensen nu een forse energierekening. Als je je woning isoleerd verdien je dat snel weer terug. Maar ook kleine acties leveren winst op, zoals tochtstrips voor ramen en deuren en led-lampen in plaats van spaarlampen.

De inloopspreekuren starten vrijdag op 14 oktober en beginnen om 11 uur bij OPEN een het Vesteplein 100.

Deel dit evenement

bottom of page