top of page

do 25 nov

|

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Energie besparen doe je samen - Kuyperwijk

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Meld je aan voor de online bijeenkomst en begin met besparen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energie besparen doe je samen - Kuyperwijk
Energie besparen doe je samen - Kuyperwijk

Tijd en locatie

25 nov 2021, 19:00 – 20:30

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Over het evenement

Neem op 25 november een kijkje achter de voordeur van Elise om veel indrukken op te doen en antwoord te krjgen op deze vragen. Wil je jouw woning energiezuinig maken? Onze 015Duurzaam energiecoaches en maatwerkadviseur zitten op 25 november voor je klaar.  

Elise licht toe welke stappen zij heeft genomen om haar woning energiezuinig te maken en wat haar plannen voor de toekomst zijn. Ze woont in de Kuyperwijk in een appartement met een Vereniging van Eigenaren. 

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Doe ook mee op 25 november van 19:00-20:30 uur. Vanaf 18:45 uur ben je van harte welkom! We sturen je de link na aanmelding. 

Wij stellen het op prijs als je ons laat weten dat je meedoet, zodat wij met het aantal deelnemers rekening kunnen houden.

Deel dit evenement

bottom of page