Wat fijn dat jij mee doet!

Wij nemen contact met je op!

Een verhuizing of verbouwing zijn belangrijke momenten in de gebruiksgeschiedenis van een woning.

 

Het zijn dé momenten dat er weer een nieuwe start wordt gemaakt en dat de woning weer wordt 'geupdate' met de technische mogelijkheden en maatschappelijke eisen van dat moment.

 

En deze tijd vraagt echt om een nieuwe aanpak: We beseffen dat we er grote veranderingen optreden in energiedragers, zoals gas en elektra; eigenlijk niet anders dat we vroeger de woningen hadden aangepast nadat we van houtvuur en kolen zijn afgestapt.

 

Wij helpen je daarmee keuzes te maken, omdat enkele van ons daar al een tijdje mee bezig zijn, omdat we het belangrijke vinden dat we duurzame keuzes worden gemaakt en omdat we zien dat als we die stappen samen maken, dat het makkelijker is.

Heb jij vragen of kom jij er niet uit - helpen wij je graag verder! Klik hier!

Schrijf je in voor de één van onze webinars de komende weken:

Met vriendelijke groet, 

Arthur, Wouter en Michiel

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram