Stappen zetten voor een duurzaam huis!

015 Duurzaam energiecoaches op huisbezoek

Isoleren en besparen dus. Da’s ook slim omdat energieprijzen steeds stijgen.

Samen stappen zetten voor een duurzame woning! Wat nou als je bijna geen energie meer gebruikt? Dan wordt zelf energie opwekken een eitje en kun je duurzaam gaan verwarmen. Isoleren en besparen dus. Da’s ook slim omdat energieprijzen steeds stijgen.

Wij kennen alle tips en tricks en vinden het leuk onze kennis en ervaring te delen. Lekker praktisch en fijn voor je huis. Van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp?

Vraag je je af wat te doen?

De energiecoaches van 015 Duurzaam voorzien je met onafhankelijke, betrouwbare informatie om je huis duurzaam te maken. Zo kun je de volgende stap zetten naar een duurzame woning. Daarmee bespaar je geld en energie én het levert je een comfortabel huis.

_edited.png

HOOMdossier, daar kom je verder mee!

Wist je dat je met het Hoomdossier je eigen verduurzamingsplan kunt maken? 

Hoomdossier

Onze energiecoaches werken met het HOOMdossier.

Dit is een online programma waarin je vragen over je huis beantwoordt. Als uitkomst krijg je een rapport met adviezen en een kostenraming om je woning te verbeteren. Hiermee kun je meteen aan de slag! 

Waarom het HOOMdossier?

  • Energie besparen

  • Comfort verbeteren

  • Voor milieu en klimaat

  • Je eigen keuzes kunnen maken

  • Indicatie van kosten en opbrengsten

  • Handig verslag

Verduurzamen? Maak een plan met Hoomdossier

Iedere Delftenaar kan bij ons het HOOMdossier gratis aanvragen en gebruiken. We helpen je graag op weg om overzicht te krijgen wat je moet doen om je huis klaar voor de toekomst te maken. Én wat dat kost.  Zou je daarna nog persoonlijk advies kunnen gebruiken, dan kun je een gesprek met de energiecoach aanvragen. Het adviesgesprek kan online of bij je thuis, net wat bij jou past.

Maak kennis met energiecoach Marko! 

Energiecoaches+

Delftse minima kunnen gratis de hulp inroepen van een persoonlijke energiecoach. Die helpt met het blijvend verlagen van het energieverbruik. Uit ervaring blijkt dat huishoudens zo gemiddeld een paar honderd euro per jaar kunnen besparen op stroom en gas. Een goed idee, nu de gasprijs zo stijgt. Met de energiecoaches+ helpen we Delftenaren met een laag inkomen om te besparen op hun energieverbruik!

Gratis energiebesparende maatregelen

Wie zich aanmeldt, krijgt de energiecoach op bezoek! 

Die geeft persoonlijk advies en past samen met de bewoner energiebesparende maatregelen toe. Zo krijgt de bewoner meer grip op zijn energierekening. De coach neemt producten mee zoals tochtstrips, radiatorfolie, ledlampen en meer. Zo kan je een paar honderd euro per jaar besparen. Dit project is allereerst bedoeld om bewoners, die het zwaar hebben door hun energierekening, te helpen om hier grip op te krijgen.

 

Voor wie?

Heb je een hoge energierekening en ben of kom je hierdoor in de problemen?

Dan kun je je aanmelden voor dit project. Meld je snel aan!

Kleine maatregelen voor alle Delftenaren 

Met kleine energiebesparende maatregelen kunt je op een makkelijke manier je energieverbruik verlagen. Alle inwoners van Delft kunnen hiervoor een cadeaubon van € 55 aanvragen - voor kleine energiebesparende producten, denk hierbij aan tochtstrips, radiatorfolie, led-lampen of een waterbesparende douchekop. De bon is voor alle Delftenaren, eigenaren van een woning en voor huurders en natuurlijk ook voor mensen die energiebesparende maatregelen ontvangen via onze energiecoaches+. 

De cadeaubon vraagt je aan via de website van het Regionaal Energieloket Delft. Op deze website ziet je ook waar je de cadeaubon kan inwisselen. Het kan zijn dat het budget tijdelijk op is. Je komt dan op een wachtlijst en krijgt vanzelf bericht wanneer de bon beschikbaar is.