IMG_0130_edited_edited.jpg

GRATIS WOONADVIES VAN ONZE ENERGIECOACHES

Wil je een gratis en vrijblijvend gesprek met een Energiecoach?

Meld je aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis en onafhankelijk advies

Van het plakken van tochtstrips tot het isoleren van je huis en van radiatorfolie tot het plaatsen van zonnepanelen, onze Energiecoaches denken graag met je duurzame wensen mee.

Onze Energiecoaches hebben een opleiding doorlopen, waardoor ze weten welke mogelijkheden voor jou handig en haalbaar zijn.  Al onze coaches zijn vrijwilligers die graag hun steentje bij willen dragen aan een duurzame wereld. We werken dus niet voor leveranciers of bedrijven en kunnen daardoor een onafhankelijk advies geven wat aansluit bij jouw behoeften. 

MAAK KENNIS MET DE 015 DUURZAAM  ENERGIECOACHES ! 

Met dank aan de energiecoach meer structuur en beter inzicht

Onze Energiecoaches zijn getraind om structuur te creëren in de wereld van duurzame oplossingen.

 

Zie ze als de goed geïnformeerde buurman of buurvrouw die graag meedenkt. Zodat jij tot een beter inzicht komt en weet welke mogelijkheden er zijn om jouw huis te verduurzamen.

We maken samen niet alleen voor een handig stappenplan, maar kijken ook naar wat het mogelijk oplevert. Qua vermindering van energieverbruik, maar ook qua kosten. 

 

Hoomdossier het online tool voor een uitgebreide huisscan!

DUU20302_A3placemat-rood-WEB1.png
DUU20302_A3placemat-rood-WEB2.png

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram