top of page

di 19 jan

|

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Je huis verduurzamen? - Schakel de hulp in van een energiecoach!

Breekt jou het zweet uit als je denkt aan het energiezuiniger maken van je woning? Geen idee waar te beginnen? Schakel de hulp in van een energiecoach! Een online gesprek met een goed geïnformeerde Delftenaar die graag met je meedenkt. Wil je weten hoe dat werkt? Kom naar deze webinar!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Je huis verduurzamen? - Schakel de hulp in van een energiecoach!
Je huis verduurzamen? - Schakel de hulp in van een energiecoach!

Tijd en locatie

19 jan 2021, 20:30 – 21:30

https://015duurzaam.whereby.com/015duurzaam

Over het evenement

Wat zijn jouw woonwensen?

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Waar moet je beginnen? Schakel een energiecoach in om je stappen inzichtelijk te maken.

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij of zij legt uit welke stappen geld opleveren, wat je comfort verhoogt en hoe je je energieverbruik vermindert. Heb je plannen voor onderhoud, renovatie of verhuizen? Ook die nemen de coaches mee in het stappenplan.

Een energiecoach is een goed geïnformeerde Delftse burger die een energiecoach-training van Hoom heeft gevolgd. De energiecoach voert gratis en vrijblijvend een gesprek met de bewoner(s) over de mogelijkheden voor energiebesparing. Alle inwoners van de gemeente Delft kunnen een adviesgesprek aanvragen met een energiecoach.

Wij jij eerst graag kennis maken met onze aanpak, energiecoaches en het hoomdossier? Meld je aan voor deze bijeenkomst!

Vanwege covid-19 zijn alle energie coachgesprekken online. Maak dus gerust een afspraak. De energiecoach helpt je graag verder. Het levert je een persoonlijk stappenplan op voor je huis in een overzicht! 

Deel dit evenement

bottom of page