• dylanderuijter

On-line vragenuurtje over het warmteplan

Het Platform Energietransitie start op 4 februari met een wekelijks vragenuurtje rondom het Warmteplan van Delft voor iedereen die meer wil weten over hoe het gaat met het aardgasvrij maken van wijken. Van bewoners door bewoners. De leden van het platform zijn net als u bewoners van Delft en gebruikers van warmte. Veel van hen verdiepen zich al langer in de warmtetransitie.


De gemeente stelt in 2021 ons Warmteplan op. In het najaar wordt dit plan in de gemeenteraad behandeld. Er wordt op dit moment volop aan gewerkt; dus niet alles is al duidelijk. Voordat het definitieve concept klaar is kunnen bewoners meepraten in de stadsgesprekken op 16 en 17 februari .


Het vragenuurtje is tijdens lunchtijd op donderdag van 12.30 tot 13.30. U kunt meedoen via videobellen. Klik hier voor de ZOOM-link. Er zijn leden van het Platform aanwezig voor al uw vragen en opmerkingen rondom het Warmteplan.

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram