Thu, Apr 08 | Online

Vergroen de stad - alles over groenedaken en zonnepanelen

Haal alles uit je dak! Met groenedaken maken wij ruimte voor extra groen, meer natuur, waterberging en zo veel meer! Wist je dat je een groendak heel goed kunt combineren met zonnepanelen? 

Tijd en locatie

Apr 08, 8:30 PM – 9:30 PM
Online

Over het evenement

Het regent veel heviger, of het is juist langere tijd heel droog, we merken het allemaal. Vergroenen helpt om hoosbuien beter op te vangen en hitte beter aan te kunnen. Het aanpassen van je buitenruimte aan dit veranderende klimaat biedt meer voordelen, denk aan meer leven in je tuin, een koeler huis en eten uit eigen tuin. Daarnaast word je van groen om je heen gelukkiger en het leven in jouw Delft een stuk aangenamer. En dat niet alleen, ook de natuur vaart er wel bij! 

Samen met de Klimaatmaat en de Papaver organiseren wij op 16 maart een avond vol met tips en trick voor een klimaatvrindlijke tuin!

Deel dit evenement

015 Duurzaam is een gezamenlijk project van het Platform Energietransitie Delft en Deelstroom DelftSamen met jou willen we energie besparen, we willen in gesprek komen, samen bouwen aan de toekomst. 

Heb je vragen over 015 Duurzaam, wil je met ons mee denken, iets organiseren of gewoon contact met ons? Laat het ons weten - laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op !

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten die 015 Duurzaam organiseert ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 

 

De privacyverklaring van 015 Duurzaam is hier te vinden: Privacyverklaring

Volg ons ook  op:

  • Facebook
  • Instagram